Ankara
0 (312) 276 75 93
info@billgatesweb.com

Tıklama Başına Ödeme

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Akademik Danışmanlık, Tercüme Danışmanlık

Tıklama Başına Ödeme

Tıklama Başına Ödeme

Tıklama Başına Ödeme Reklamcılığı Nasıl Çalışır?

Google AdWords ve AdSense, tıklama başına ödeme reklamlarını kullanan iki web tabanlı reklamcılık programıdır. Kendi web sitenizi veya blogunuzu işletiyorsanız, AdSense, siteniz için gelir sağlayan reklamlar barındırmanıza olanak tanır. Siteniz için daha fazla trafik oluşturmak istiyorsanız, diğer sitelerde AdWords ile reklam verebilirsiniz. Yapması kolaydır ve yalnızca birisi gerçekten bir reklamı tıkladığında ödeme yaparsınız veya alırsınız.

Ancak, tıklama başına ödeme reklamcılığı tam olarak nedir? Bunlar, bir web sayfasının üst kısmında karşınıza çıkan o büyük, gösterişli afiş reklamlar değil; bunun yerine bunlar, bir web sayfasında herhangi bir yerde görünebilen küçük, nispeten göze batmayan metin reklamlardır. Ve doğrudan bir sitenin ziyaretçilerini hedeflerler; o sitede yalnızca bir şekilde sitenin içeriğiyle ilgili reklamlar görünür.

AdWords veya AdSense’i kullanmaya başlamadan önce, PPC reklamcılığının ne olduğunu ve nasıl çalıştığını anlamanız gerekir. Eğitim almak için okumaya devam edin.

İnternetteki Reklamlara Kısa Bir Bakış

Reklamcılığı eğlenceli ve ilginç bir meslek olarak görmek için Mad Men hayranı olmanıza gerek yok. Reklamlar her yerde, gazetelerde ve televizyonda ve hatta turistik sahillerde vızıldayan alçaktan uçan uçakların arkasından geliyor. Güzel resimler, akılda kalıcı sloganlar ve son derece mırıldanılan jingle’lar, size ihtiyacınız olduğu fikrini satmaya çalışıyor, hayır, gerçekten, gerçekten bu ürüne veya şu ürüne ihtiyacınız var.

Sözlük, reklamcılığı, özellikle ücretli duyurular yoluyla bir şeyi halkın dikkatine çekme eylemi olarak tanımlar. Tüketicileri bir tür eylemde bulunmaya, tipik olarak bir ürün veya hizmet satın almaya ikna etmeyi amaçlayan bir iletişim şeklidir. Her şey sizi bir şey satın almaya ikna etmekle ilgili.

Yıllardır, markalarını, ürün ve hizmetlerini tanıtmak isteyen firmalar, reklamlarını yayınlamak için geleneksel medya dediğimiz medyayı seçtiler. Gazete ve dergilerdeki basılı reklamlardan, radyo ve televizyondaki reklamlardan, ana yollardaki reklam panolarından, doğrudan posta taleplerinden ve benzerlerinden bahsediyorum. Ancak İnternet’in ortaya çıkışıyla birlikte, artık reklam yapılacak yeni yerler ve tanıtım yapmanın yeni yolları var.

World Wide Web’in popüler hale gelmesinden sonra reklamların sanal çadırın altına burnunu sokması uzun sürmedi. Web sitesi sahipleri, sayfalarında reklamverenlerin memnuniyetle ödeyeceği değerli bir alana sahip olduklarını keşfettiler; reklamverenler, pek çok kişinin bu web şeyini gerçekten kullandığını ve bu kullanıcılara bir tür reklam aracılığıyla kur yapmanın yararı olduğunu keşfetti.


Google Ads tıklama başına maliyet
Google AdSense tıklama başına ne kadar Veriyor
Tıklama başına maliyet hesaplama
Google Ads tıklama başına maliyet ayarlama
Facebook tıklama başına maliyet
Tıklama Başına Maliyet hangi metriktir
Google reklam tıklama Hilesi
Pop-up reklam Nedir


Bu farkındalıklarla çevrimiçi reklamcılık doğdu. Web’de, kısa sürede birçok web sayfasının üst kısımlarını kaplayan kısa ve geniş görüntüler olan banner reklamlara çevrildi. Ancak afiş reklamlar, meşhur buzdağının sadece görünen kısmıydı; Çok geçmeden reklamverenler ve web barındırıcıları, web sitelerine reklam yerleştirmek için her türlü yolu ve yeri icat etmeye başladı.

Bugün, çevrimiçi reklamcılık, farklı reklam türlerinin geniş bir yelpazesini içermektedir. Elbette web sayfalarında hala banner reklamlarımız var, ama aynı zamanda web sayfasının içeriğiyle her zaman bir ilgisi varmış gibi görünen küçük metin reklamlarımız da var. Bu metin reklamlar ayrıca, Google’ın ve diğer arama sitelerinin arama sonuçlarında, “sponsorlu bağlantılar” veya benzeri bir şey gibi ince bir şekilde gizlenmiş olarak görünür.

Ve web sayfalarında gördüğünüzün ötesinde çok sayıda çevrimiçi reklam var. Reklamverenler, web sitelerine trafik çekmek için, Google’ın arama sonuçlarında daha üst sıralara çıkmaktan kendi bloglarını yönetmeye, Facebook, Twitter ve diğer sosyal ağlara sızmaya kadar birçok farklı yol geliştirdiler.

Bilgili pazarlamacılar, çevrimiçi varlıklarını en üst düzeye çıkarmak için tüm bu farklı çevrimiçi reklamcılık ve promosyon biçimlerinde ustalaşmaları gerektiğini bilirler; web tabanlı reklamlar, çok önemli bir parçası olsa da denklemin sadece bir parçasıdır.

Tüm farklı çevrimiçi reklamcılık biçimleri arasında en popüler olanı, tıklama başına ödeme (PPC) reklamcılığıdır. PPC reklamcılığı, geleneksel görüntülü reklamcılık gibi değildir; belirli bir web sayfasında ayrı bir yer kaplamaz ve yoğun grafikli reklamlara izin vermez. Bunun yerine, PPC reklamcılığı, alakalı reklamları ilgili tüketicilerin önüne koyan belirli bir arama sonuçlarına veya içerik sayfasına küçük bir metin reklamı yerleştirmekle ilgilidir.

PPC reklamları, göründükleri sayfalarla son derece alakalı olmaları bakımından çoğu reklamdan farklıdır. Yani, PPC reklam ağları bir web sayfasında herhangi bir eski reklam göstermez; bunun yerine doğru potansiyel müşterilere doğru reklamları sunmaya çalışırlar. Bunu yapmak için, PPC reklam ağları, anahtar kelimeleri, kullanıcıların Google’da ve diğer arama motoru sitelerinde aradığı kelimeleri ve kelime öbeklerini kullanır.

Her şey, bir PPC reklamvereni, PPC reklam ağından belirli bir anahtar kelime veya kelime öbeği satın aldığında başlar. Daha doğrusu, reklamveren, arama sonuçları sayfalarında ve söz konusu anahtar kelimelerle ilgili diğer web sitelerinde görünen reklam alanını satın alır. İdeal olarak, satın alınan anahtar kelimeler bir şekilde reklamda tanıtılan ürün veya hizmetle ilgili veya onu açıklayıcı niteliktedir.

Satın alınan anahtar kelimeler, reklamın nerede görüntüleneceğini belirler. Bir kullanıcı, Google gibi ilgili bir arama sitesinde bir sorgu girdiğinde, reklamverenin reklamı, arama sonuçlarının ilk sayfasında, sayfanın üst veya yan tarafında görünen “sponsorlu bağlantılar” bölümünde görüntülenir. Gördüğünüz gibi, reklamlar, kullanıcıları reklamları tıklamaya daha iyi ikna etmek için bir tür organik arama sonucu gibi görünecek şekilde tasarlanmıştır. Sponsorlu bağlantılar daire içine alınmıştır.

Reklamın göründüğü ikinci yer, PPC reklam ağına ait olan tek tek web sitelerindedir. Reklam, satın alınan anahtar kelimeyle ilgili içeriğe sahip belirli sayfalara yerleştirilir. Yine salt metin olan bu reklamlar, ilgili sayfada herhangi bir yerde görünebilir; reklam yerleşimi web sayfasının sahibine bağlıdır.

Örneğin, yazıcı mürekkep kartuşları satan bir web siteniz varsa, “yazıcı”, “mürekkep” ve “kartuşlar” anahtar kelimelerini satın alabilirsiniz. arama sonuçları sayfası. Reklamınız, bir tüketici bu anahtar kelimeleri içeren içeriğe sahip bağlı bir web sitesine gittiğinde de görünebilir.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın