Ankara
0 (312) 276 75 93
info@billgatesweb.com

İçerik Öğesi Eklemek  – Blog Yazma – Web Tasarımı Yapımı – Web Tasarımı YouTube Videosu Yapımı – Web Sitesi Tasarlama Fiyatları

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Akademik Danışmanlık, Tercüme Danışmanlık

İçerik Öğesi Eklemek  – Blog Yazma – Web Tasarımı Yapımı – Web Tasarımı YouTube Videosu Yapımı – Web Sitesi Tasarlama Fiyatları

Doğru Anahtar Kelimeleri Seçmek

İçerik Öğesi Eklemek 

Bir içerik öğesine etiket eklemek basit olmalıdır. Bir öğeyi etiketlemek için, kullanıcıların bir metin alanına boşlukla veya virgülle (veya başka bir sınırlayıcıyla) ayrılmış anahtar sözcükler girmesine izin verin. Sınırlayıcı olarak boşluk kullanmak, kullanıcılar çok sözcüklü etiketler girmek istediğinde sorunlu olabilir. Bu nedenle, sınırlayıcı olarak virgül, noktalı virgül veya diğer özel karakterleri kullanmayı düşünün. Ek olarak, kullanıcıların hem ekledikleri içeriği hem de zaten var olan içeriği etiketlemesine izin verin.

Etiketlemenin temel amacı, kullanıcıların içeriği gelecekte bulmalarını kolaylaştırmak için içerik hakkında bazı açıklayıcı bilgiler sağlamasına izin vermektir. Birincil kullanıcı görevi içerik eklemek olduğundan, etiketleme (veya diğer tanımlayıcı bilgileri sağlama) isteğe bağlı olmalıdır. Ancak, kullanıcıların daha sonra etiket eklemesine izin verilmelidir.

Kullanıcıların birkaç öğeyi birlikte etiketlemesine izin verin. Fotoğraflar gibi içerikler için, kullanıcılar aynı etiketleri birkaç öğeye eklemek isteyebilir. Aynı etiketleri paylaşacak öğeleri seçmelerine ve bunlara “toplu” veya “toplu” modunda etiketler uygulamalarına izin verin.

Etiket Önerileri

Etiketlemeyle ilgili sorunlardan biri, öğelerin yazım hatalarından, çoğullardan veya küçük yazım farklılıklarından (örneğin, renge karşı renk) kaynaklanan benzer etiketler kullanılarak etiketlenebilmesidir. Örneğin, bir kullanıcı bir öğeyi “web sitesi”, bir başkası “web sitesi” ve bir başkası “web_site” veya “web siteleri” olarak etiketleyebilir. Uygulama, etiketler önererek ve kullanıcıların bunlar arasından seçim yapmasına izin vererek, etiketlerdeki fazlalığı ve gereksiz ayrımları en aza indirebilir.

Ek olarak, etiket önermek, kullanıcıların içeriği tanımlamanın alternatif yollarını düşünmesine ve etiketlemede yeni olan kullanıcılardan gelen muhafazakar etiketlerden kaçınmasına da neden olabilir.

Öneriler aşağıdaki şekillerde olabilir:

  • Daha önce kullanılan etiketler. Kullanıcının zaten girmiş olduğu etiketler.
  • Popüler etiketler. Başkaları tarafından sıklıkla kullanılan etiketler.
  • Önerilen etiketler Kullanıcının popüler etiketlere, son kullanılan etiketlere ve diğer faktörlere göre dikkate alması gereken etiketler.

Önerilen etiketleri eklemeyi kolaylaştırmak için kullanıcıların bir listeden seçim yapmasına izin verin. Ayrıca etiketleri girerken AUTOSUGGEST/ AUTOCOMPLETION zengin etkileşim modelini kullanarak etiketler önerin.

Kullanıcıların Etiketlerini Değiştirmelerine ve Silmelerine İzin Verin.

Kullanıcılar bir hata yaptıkları veya içeriği daha iyi tanımlayan başka etiketler buldukları için etiketlerini değiştirmek isteyebilirler. Ayrıca, kullanıcılar yapacakları bir eylemi açıklamak için bir içerik öğesini etiketlediyse (ör. bir öğeyi Gmail’de “yapılacak” veya “acil” olarak etiketlemek), artık alakalı değilse bu etiketleri kaldırmak isteyebilir. Bu tür ihtiyaçları karşılamak için, kullanıcıların mevcut bir öğeyi kaldırmasına, değiştirmesine veya etiket eklemesine izin verin.

Etiketleri toplu iş modunda da yönetmek mümkün olmalıdır, yani kullanıcılar aynı anda birden çok öğe için etiketleri değiştirebilmeli veya silebilmelidir. Kullanıcılara yardımcı olacaksa, bir etiketi bir veya daha fazla etiketle değiştirmelerine de izin verin.

Öğeleri etiketlemek için etiketler kullanıldığında, ETİKET BULUTLARI genellikle içerikte gezinmenin ve içeriği keşfetmenin bir yolu olarak sunulur.


İstenilen biçim ve düzende metin belgesi oluşturur
Word içindekiler Sayfası hazirlama
Word içindekiler bağlantı
Word’de kaynakçaya Link ekleme
Wordde içindekiler kısmını hizalama
Word Köprü ekleme kısayol
Proje içindekiler örneği
Word Alıntı ekleme


DEĞERLENDİRMELER

Web’de erişilebilen çok sayıda içerikle, kullanıcılar ilgili ve yararlı içeriği belirleme sorunuyla karşı karşıya kalır; bu, kalite açısından incelenmemiş veya düzenlenmemiş, kullanıcı tarafından sağlanan içerikle daha da zor hale gelir. Uygulamalar da benzer bir sorunla karşı karşıyadır çünkü kişiselleştirme ve öneri algoritmaları, kullanıcılara içerik önermeye çalıştıklarında genellikle aynı olan kullanıcı ilgi alanlarına dayanır.

Kullanıcıların, öğeleri derecelendirerek beğenilerini ve beğenmediklerini belirtmelerine izin verin. Bir öğeyi derecelendirmenin hızlı olduğundan ve çok uzun sürmediğinden veya kullanıcıların ana görevini kesintiye uğratmadığından emin olun.

Kullanıcıların yararlı ve alakalı içeriği ayırmak için mevcut tüm içeriği ayıklaması imkansızdır. Ayrıca ürün ve hizmet satın alırken mevcut seçenekler arasından karar vermek insanı felç edebilir. Bu nedenle, kullanıcılar karar vermeye yardımcı olmak için genellikle başkalarının derecelendirmeler ve incelemeler yoluyla aktarılan deneyimlerine güvenir.

Yıldız derecelendirmeleri şeklindeki derecelendirmeler iki nedenden dolayı yararlıdır: (1) derecelendirme sağlamak nispeten basittir; ve (2) diğer kullanıcılar tarafından değerlendirilen ürünlerin, hizmetlerin, içeriğin ve diğer öğelerin yararlılığı veya kalitesi hakkında hızlı, bir bakışta bilgi sağlarlar.

Bu, kullanıcıların en azından brüt düzeyde içeriği filtrelemesini kolaylaştırır. Derecelendirmeler çeşitli şekillerde kullanılabilir. Örneğin,

  • Ürün alıp satmaya yönelik bir pazar yeri olan eBay, satıcıların ayrıntılı bir geri bildirim profilini oluşturmak için derecelendirmeleri kullanır.
  • Çevrimiçi bir perakendeci ve pazar yeri olan Amazon, satıcıları için olduğu kadar ürünleri için de derecelendirmeler kullanır.
  • Bir karşılaştırmalı alışveriş uygulaması olan NexTag, ürünlerin kalitesini ve satıcıların güvenilirliğini göstermek için derecelendirmeleri kullanır.

Öğeleri yargılamak için sıklıkla kullanılan dolaylı bir ölçü, satın alma, indirme, istek listesi ekleme vb. sayısına dayalı popülerliğidir. Ancak bu yöntem, kullanıcıların eylem ve davranışlarını gösterir, ancak satın aldıktan veya deneyimledikten sonra ürün veya hizmetle ilgili memnuniyet ve deneyimlerini göstermez. Popülerlik ve kalite aynı şey değildir.

Örneğin, çok satan bir yazar, yeni basılmış ya da basılacak bir kitabın birçok nüshasını, daha kimse okuma ve gözden geçirme fırsatı bulamadan önce satabilir. Ek olarak, bir ürünün diğer kullanıcılarından alınan puanlar ve incelemeler, kullanıcıların satın alma kararlarını vermelerine yardımcı olmak için yararlı ve güvenilir bulunmuştur.

Kullanıcıların geri bildirimlerini nispeten hızlı bir şekilde almaya çalışan web uygulamaları, bir yıldızın en düşük derecelendirmeyi ve beş yıldızın en yüksek derecelendirmeyi temsil ettiği bir yıldız derecelendirme yaklaşımı kullanır; bazı uygulamalar yarım yıldız artışlarına izin vererek ölçeğin aralığını artırır.

Yıldız derecelendirmeleri kullanılırken yaygın olarak iki tür etkileşim yaklaşımı kullanılır:

1. Kullanıcı puanlarını ortalama puandan ayırmak. Bu yaklaşımla, kullanıcılara bir öğenin ortalama puanı, kendi puanlarından ayrı olarak gösterilir. Bir öğeyi derecelendirmek için, kullanıcılara beş “boş” yıldız kümesi gösterilir. Kullanıcılar yıldızların üzerine geldikçe ilgili derecelendirmeyi yansıtan yıldızlar vurgulanır. Kullanıcılar daha sonra bir derecelendirme atamak ve kaydetmek için tıklayın. Kullanıcılara puanları ortalama puandan farklı bir renkte gösterilir; ayrıca, derecelendirmelerini kaldırma veya önceden atanan derecelendirmeleri değiştirme seçeneği de sunulur.

2. Ortalama puan ile kullanıcının puanlarının birleştirilmesi. Varsayılan olarak, kullanıcılara mevcut ortalama öğe derecelendirmesini belirtmek için yıldızlar kırmızı olarak gösterilir. Kullanıcılar yıldızların üzerine geldikçe kırmızı yıldızların yerini sarı yıldızlar (veya başka bir renk) alır. Kullanıcılar bir derecelendirme atamak ve kaydetmek için tıkladığında, öğenin kullanıcı tarafından derecelendirildiğini belirtmek için yıldızlar sarı durumda gösterilir.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın