Ankara
0 (312) 276 75 93
info@billgatesweb.com

Web Donanımları

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Akademik Danışmanlık, Tercüme Danışmanlık & 0 (312) 276 75 93

Web Donanımları

Mobil Reklam Oluşturma

Web Donanımları

Şimdiye kadar açıklanan donanıma ek olarak, çocukların ses dosyalarını ve/veya metinden konuşmaya yazılımı (aşağıda açıklanmıştır) dinleyebilmeleri için bilgisayarların bazıları veya tümü için hoparlörler ve/veya kulaklıklar da isteyebilirsiniz.

En az bir güvenilir yazıcıya ihtiyacınız olacak, ancak öğrencilerinizin yazdırma ayrıcalıklarını kötüye kullanmadığından emin olun, aksi takdirde kendinizi endişe verici bir hızla mürekkep kartuşları ve kağıt değiştirirken bulacaksınız. Öğrencilerin web sayfalarını yazdırmasına izin vermiyoruz; inceleme veya gönderim için yalnızca kendi çalışmaları yazdırılabilir.

Son olarak, modelleme, öğretim ve öğrenci çalışmasının sunumu için bir LCD (sıvı kristal ekran) projektöre ve ekrana oldukça kolay erişiminizin olmasını öneririz. Büyük olasılıkla bazı meslektaşlarınızla paylaşmanız gerekecek. LCD projektörünüz yoksa ve doğru türde bağlantı kablolarınız varsa bilgisayar ekranını görüntülemek için TV kullanabilirsiniz. Projeksiyon için hazırlanmanıza yardımcı olması için teknoloji uzmanınızdan yardım isteyin.

Yeterli bir bütçeniz varsa, tarayıcılar ve dijital kameralar yanınızda bulundurabileceğiniz güzel ekstralardır. Bir tarayıcı, öğrencilerin orijinal sanat eserlerini veya fotoğraf baskılarını dijitalleştirmelerini sağlar ve bir dijital kamera, araştırma projeleri ile ilgili herhangi bir şeyin fotoğraflarını çekmelerine ve görüntüleri anında bir bilgisayara yüklemelerine olanak tanır.

Dijital kameraların resimleri genellikle 300, 600 veya 1200 dpi (nokta/inç) gibi çok yüksek çözünürlükte çektiğini ve bu nedenle baskıda net görüneceğini unutmayın.

Görüntüler bilgisayara aktarıldığında, öğrencilerinizin ekranda çok büyük görünmemeleri veya çok fazla disk alanı kaplamamaları için görüntü düzenleme yazılımı (aşağıda ele alınmıştır) kullanarak bu resimlerin dosya boyutlarını küçültmeleri gerekecektir; Yazdırma için genellikle 150 dpi yeterlidir ve Web yayıncılığı için genellikle 72 dpi önerilir.

Yazılım

Web’de gezinmek veya arama yapmak için kesinlikle gerekli olan bir yazılım türü, Internet Explorer veya Netscape Navigator gibi bir Web tarayıcısıdır. Bilgisayarınızda yüklü değilse, bunlar ücretsiz olarak indirilebilir. Öğrencilerinizin çoğu bunları nasıl kullanacaklarını zaten biliyor olacaktır.

Küçük çocuklar, okumakta zorluk çekenler ve görme engelli öğrenciler için bir diğer önemli yazılım parçası, bir metinden konuşmaya (TTS) veya ekran okuyucu yazılım aracıdır. Bu araçlar, dijital metinleri yüksek sesle okuyarak, kod çözme yükünü hafifleterek içeriğe gelişmiş erişim sağlar.

Bazıları, yüksek sesle okunurken kelimeleri vurgulama, sekme, düğme ve bağlantı adlarını söyleme ve resimleri açıklama gibi erişilebilirlik özellikleri sunarken, diğerleri yalnızca okuma işlevini yerine getirir. Bazıları yapay konuşma kullanır ve diğerleri doğal sesler kullanır.

Daha yeni bilgisayar sistemleri zaten TTS yüklü olarak gelir, ancak kendinizinkini edinmeniz gerekiyorsa veya öğrencilerinizden herhangi biri daha gelişmiş erişilebilirlik özelliklerine ihtiyaç duyarsa, ücretsiz yazılımda bulunmayan çok sayıda özelliğe sahip olduğu için PC veya Mac için CAST AspireREADER’ı öneririz. ürünler. Yazılım bütçeniz yoksa, <TTS + ücretsiz> anahtar kelimelerini kullanarak PC için Speakonia ve Mac için HearIt gibi ücretsiz TTS araçlarını Web’de aramayı deneyin.


Donanım Arşivi
Donanım Forum
Donanım Haber
Donanım Arşivi Forum
ShiftDelete.
Donanım haber tyt AYT
Donanım Haber Sıcak Fırsatlar
Donanım Nedir


Tam ölçekli sorgulama için, öğrencilerin multimedya projeleri oluşturmasına izin veren bazı ek yazılım programları isteyebilirsiniz. Muhtemelen, masaüstü yayıncılık için Microsoft Word ve PowerPoint dahil olmak üzere Microsoft araç paketine zaten sahipsinizdir. Bunlar yazılı belgeler, el ilanları, broşürler, not defterleri ve multimedya slayt gösterileri oluşturmak için harikadır.

Ayrı olarak satın alınabilen Microsoft Publisher, resim ve metin kullanarak kartlar, afişler ve gazete makaleleri oluşturmak için kullanışlı bir düzen aracıdır.

Öğrencilerinize çalışmalarını geniş bir kitleye yayınlayabilmeleri için web sayfaları yapmayı öğretmek isterseniz, Netscape Composer adlı ücretsiz bir web sayfası düzenleyicisi edinebilirsiniz. Ancak, bir yazılım bütçeniz varsa, çoğu öğrencinin tercih ettiği Macromedia Dreamweaver veya Microsoft FrontPage gibi daha gelişmiş bir araç sağlayabilirsiniz.

Tüm bu web yazma araçlarının kullanımı kelime işlemciler kadar kolay hale geldi ve hepsinde harika çevrimiçi eğitimler var. Gerçekten bilmeniz gereken tek şey, çocukların sayfalarını Web’de nasıl yayınlayacağınızdır. Ayrıntılar için genel olarak teknoloji uzmanınıza danışın, ftp (dosya aktarım protokolü) adresini veya etki alanı adını, dizini (ana dosya klasörü), kullanıcı adını ve parolayı bilmeniz gerekir.

Son olarak, öğrencilerinizin görüntüler oluşturabilmesi ve üzerinde değişiklik yapabilmesi için Photoshop Elements gibi bazı görüntü düzenleme yazılımları satın almak isteyebilirsiniz. Bütçeniz yoksa, Microsoft Office ile birlikte ücretsiz olarak gelen Microsoft Photo Editor gibi temel görüntü düzenleme yazılımlarını kullanabilirsiniz.

Teknik olarak hazır olmanın yanı sıra, sizin ve öğrencilerinizin çevrimiçi sorgulama için kavramsal olarak hazır olduğundan emin olun. Pekiştirmek isteyeceğiniz temel öğretim noktalarından bazıları listelenmiştir.

İnternet

İnternet, e-posta, sohbet odaları ve World Wide Web’i içeren devasa bir bilgisayar ağıdır. Bilgisayarlar, dünya çapında dijital bilgi ileten telefon hatları, kablolar veya kablosuz bağlantılar aracılığıyla İnternet’e bağlanır.

İnternetin bir alt kümesi olan Web, şirketler, üniversiteler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve bireyler tarafından yayınlanan tüm web siteleridir. Web’de herkes yayın yapabilir; bu nedenle, her web sitesinin güvenilir bilgiler içerdiğine güvenmemelisiniz. 

URL’ler ve Alan Adları

Bilgisayarınızın onu ağda nerede bulacağını bilmesi için her web sitesinin benzersiz bir tanımlayıcıya ihtiyacı vardır. İnsanların size ve yalnızca size posta göndermesini sağlayan bir e-posta adresi veya posta adresi gibidir. Bir URL (Tekdüzen Kaynak Bulucu), bir web sitesinin veya başka bir İnternet hizmetinin “adresi” veya konumudur.

Her web sitesinin, bilgileri yayınlayan kuruluşun türünü gösteren bir alan adı uzantısı vardır. Bir web sitesini ziyaret ettiğinizde, bilgilerin nereden geldiğine dair bir fikriniz olması için web sitesinin alan adına dikkat etmeniz önemlidir. Alan adı uzantısı, bir web adresinin veya URL’nin sonunda veya ilk tek eğik çizgiden hemen önce gelen üç harfli uzantıdır.

Örneğin:

• .edu = eğitim
• .gov = hükümet
• .org = kâr amacı gütmeyen kuruluş
• .mil = askeri
• .com = ticari ve bireysel
• .net = ticari—.com’un alternatifi
• .az = durum
• .uk = ülke


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın