Ankara
0 (312) 276 75 93
info@billgatesweb.com

Site Görünümü Tanımlaması – Blog Yazma – Web Tasarımı Yapımı – Web Tasarımı YouTube Videosu Yapımı – Web Sitesi Tasarlama Fiyatları

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Akademik Danışmanlık, Tercüme Danışmanlık

Site Görünümü Tanımlaması – Blog Yazma – Web Tasarımı Yapımı – Web Tasarımı YouTube Videosu Yapımı – Web Sitesi Tasarlama Fiyatları

Site Görünümü Tanımlaması – Blog Yazma – Web Tasarımı Yapımı – Web Tasarımı YouTube Videosu Yapımı – Web Sitesi Tasarlama Fiyatları

Site Görünümü Tanımlaması

Uygulamayı oluşturan dört ana site görünümü, her biri tanımlanan kullanıcı gruplarından biriyle ilişkili kullanım örneklerini destekler:

  • Harici kayıtlı olmayan kullanıcılar site görünümü, ulusal bir Web sitesini temsil eder ve bir ülkenin harici müşterilerinin yerel yan kuruluş, ürünleri ve en son haberleri ve etkinlikleri hakkında bilgi topladığı sayfaları içerir.
  • Ürün yöneticileri site görünümü, ürünlerle ilgili içerik girmek veya güncellemek için içerik yönetimi sayfalarını içerir.
  • Mar-Com yöneticileri site görünümü, haberlerle ilgili içerik oluşturmak veya güncellemek için içerik yönetim sayfalarını içerir.
  • Yöneticiler site görünümü, kullanıcı hesaplarının yönetimini ve ülkelerin bazı özelliklerinin güncellenmesini ele alır.

Stil Yönergeleri ve Sayfa Modelleri

Belirlenen site görünümleri için benimsenen görsel stil, tüm ulusal ve merkezi Web sitelerinde tek tip bir görünüm ve his sağlayan şirketin dünya çapındaki genel merkezi tarafından dikte edilen yönergeleri takip eder. Kullanıcıların Acer-Euro Web sitelerine masaüstü bilgisayarlar aracılığıyla erişmeleri beklenmektedir.

Standart işaretleme dili HTML 4.0’dır. Tüm sayfalar, 800 × 600 piksel çözünürlük için bir Netscape veya Explorer tarayıcısı, sürüm 4.x veya üstü ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Sayfa içeriği hafif olmalıdır, böylece 28.8 modem kullanırken bir sayfanın yüklenmesi 10 saniyeden uzun sürmemelidir.

Sayfa düzenleme ve içerik konumlandırma yönergelerini özetleyen bir sayfa maketi gösterir. Temel sayfa, üç ana alanın ve beş standart öğenin tanınabileceği iki sütunlu bir ızgara içerir.

Sayfanın üst kısmında görüntülenen bir başlık başlığı alanı, sayfa başlığını, Acer logosunu gösterir ve Web sitesinin en üst düzey alanlarına (Ana Sayfa, Ürün, Haber, vb.) ve önemli sayfalara bağlantılar içeren işlev menüsü (Ana Sayfa, Bize Ulaşın, vb.). Başlık başlığı alanının grafik ve düzen özellikleri gösterilir.

Sayfanın sol tarafında yer alan alt menü alanı, içeriği sınıflandırmak için kullanılan kategorileri ve alt kategorileri içerir ve iki seviyeli bir menüde düzenlenir. Alanın alt kısmı şirketin yasal referanslarını da içerebilir. Alt menü alanı öğelerinin grafik ve düzen özellikleri gösterilmiştir.

Sayfanın ortasında yer alan içerik alanı, üst ana menüde veya yan alt menüde seçilen konulardan biri hakkında açıklayıcı bilgiler görüntüler. Gösterildiği gibi, alan tek sütunlu veya iki sütunlu bir ızgara olarak düzenlenebilir. Bazı gerekli düzen özellikleri gösterilmiştir. Son olarak, bağlantıları, dizinleri ve metin kutularını temsil etmek için benimsenen standart simgelerin bir örneğini gösterir.

Kabul Testleri

Uygulamasının ilk sürümünde, harici kullanıcılar için site görünümü, farklı ülkelerde, şirket intranetinde barındırılan ve uygulamanın dinamik sayfalarından oluşturulan bir dizi statik HTML sayfası olarak yayınlanır. İnternet kullanıcıları tarafından doğrudan erişilir.

Her ülke için, her günün sonunda veritabanı içeriğinden yerel içeriğin bir anlık görüntüsü otomatik olarak üretilir ve geceleyin ülkenin yerel ISS’sine yüklenir.

Buna karşılık, içerik yönetimi ve yönetim sitesi görünümleri Virtual Private Network şirketinde çevrimiçi olarak mevcuttur ve yetkili Avrupalı ​​yöneticiler ve idareciler tarafından haftada yedi gün, günde 24 saat erişilebilir.


Chrome görünüm değiştirme
Mobil görünüme geçme
Google görünüm ayarları
Telefonda masaüstü görünümü kapatma
Site haritası görüntüleme
XML sitemap Generator
Google görünüm değiştirme
Sitemaps


Performans kabul testleri, bir Avrupa ülkesinin tam anlık görüntüsünün 20 dakikadan daha kısa sürede üretilmesini sağlaması gereken, sayfa materyalleştirme sürecinin ortalama hızına atıfta bulunur; ayrıca içerik sahiplerine sunulan ve her içerik yönetimi işlevinin ortalama olarak beş saniyeden daha kısa sürede yürütülmesini sağlaması gereken içerik yönetimi işlevlerinin yanıt süresini de ele alır.

Müşteri sayfaları için kullanılabilirlik gereksinimleri, ISP ile yapılan sözleşmeler tarafından sağlanır ve uygulama mimarisini etkilemez, oysa intranet site görünümleri, Web sunucusunun arızasının, web sunucusunun arızalanmasının sağlanması için çoğaltılmış bir mimaride konuşlandırılmalıdır. uygulama sunucusunun veya veritabanının dahili kullanıcıların işlemlerini durdurmaz.

Güvenlik kriterleri, içerik yönetimi işlevlerinin şirket çalışanları tarafından dahili kullanımıyla ilgilidir. Kullanıcı profili verileri veritabanında tutulmalı ve yönetim ve içerik yönetimi işlevlerine giriş şifre korumalı olmalıdır. Şifre iletimi ve veri tabanında saklanması kriptografiyi kullanmalıdır.

Sonuç

Bu bölüm, iki görevi içeren, veri yoğun bir Web uygulaması için gereksinimlerin belirtimini ele almıştır: uygulama geliştirmeyi yönlendiren iş gereksinimlerinin oluşturulduğu gereksinim toplama ve toplanan gereksinimlerin resmileştirildiği gereksinim analizidir.

Uygulama gereksinimleri, kullanıcılar ve gruplar, veri öğeleri, işlevsel ve işlevsel olmayan gereksinimler, kişiselleştirme ve sunum dahil olmak üzere çeşitli konulara odaklanır.

Bu yönler, grup belirtim sayfaları, UML kullanım durumu ve etkinlik diyagramları, veri sözlükleri, site görünümü haritaları, sunum yönergelerini gösteren maketler ve kabul testi planlarını içeren hafif bir dokümantasyon kullanılarak da belirtilir.

Bölümün son kısmı, dört farklı kullanıcı grubunun ihtiyaçlarına hizmet eden Acer-Euro çalışan vakaya uygulanan, şirket ürünleri ve faaliyetleri hakkında yerelleştirilmiş içeriğe farklı yollarla erişen gereksinim analizi faaliyetlerini de örneklendirdi.

Tasarım, gereksinimlerin belirlenmesi sırasında toplanan ve biçimlendirilen uygulama hakkındaki bilgilerin yazılım bileşenlerinin tanımına dönüştürüldüğü faaliyettir. Bu bölüm veri tasarımına odaklanır ve gereksinim analizinden sonra elde edilen temel kavramlar sözlüğünün Varlık-İlişki şemasına nasıl dönüştürüldüğünü de gösterir.

Vurgulandığı gibi, veri tasarımına girdi, gereksinim analizi sırasında tanımlanan temel nesnelerin listesi ön hazırlık niteliğinde olduğundan ve veri tasarımı sırasında genişletilebileceğinden, gereksinimler dizisinin tamamıdır. Örneğin, uygulama nesnelerine ulaşmak için erişim mekanizmalarıyla ilgili gereksinimlerden veya işlevsellik ve kişiselleştirme gereksinimlerinden ve ayrıca site görünümlerinin haritalarından başka kavramlar da keşfedilebilir.

Veri tasarımı, alternatif modelleme stratejilerini tartışan birçok ders kitabında ele alınan konsolide bir disiplindir. Veri tasarımına yaklaşımımız, kavramsal veri modellemeye yönelik genel amaçlı yönergeleri değiştirmeyi amaçlamaz, ancak bunları yalnızca “Web için” veri tasarlamaya yardımcı olabilecek birkaç özel pratik kuralla da genişletir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın