Ankara
0 (312) 276 75 93
info@billgatesweb.com

Şirket Sunumu Nasıl Yapılır? – Şirket Sunumu Hazırlama – Şirket Sunumu Ücretleri – Şirket Sunumu Hazırlatma Ücretleri

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Akademik Danışmanlık, Tercüme Danışmanlık

Şirket Sunumu Nasıl Yapılır? – Şirket Sunumu Hazırlama – Şirket Sunumu Ücretleri – Şirket Sunumu Hazırlatma Ücretleri

Tıklama Başına Ödeme

Şirket Sunumu Nasıl Yapılır?


Şirket sunumu diğer sunum türlerinden farklıdır. Belli bir amaca yönelik verilere dayanan profesyonel bir sunum türüdür. Sunum yapılacak şirket özelliklerini ve beklentilerini gözeterek hazırlanır. 

İşte şirket sunumu yaptırmanın tam zamanı! “billgatesweb” bilinen bir çok hizmetinin dışında artık şirket sunumu hizmeti de sunmaktadır. Sizler de bu imkandan yararlanmak istiyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz.


Metinden Daha Fazlası

Sunum tasarımı, içerik kadar ikna edici olmalıdır. Gördüğümüz sunumların çoğu %70-80 metinden oluşuyor. Ancak madde işaretleri ve yayılan metin tek başına bir etki yaratmak için yeterli değildir.

Tasarım süreci, ifade yazmaya odaklanmayı bırakıp içeriğinizi görsel olarak destekleyen bir sunum oluşturmaya başladığınızda başlar. İşte size iyi bir kural: Slaytınızın alanının %50’si metin, %50’si resim, grafik ve çizelgelerden oluşmalıdır.

Açıkçası, tüm slaytlarda bunu katı bir şekilde takip etmek zorunda değilsiniz, ancak zengin görsel içeriğe sahip sunumlar her zaman başarılıdır. En önemli şey, yazılı içeriği kısa tutmaktır – anahtar kelimeler ve kısa cümleler genellikle yeterlidir.

Aşağıdaki slaytlar (Şirket Sunum Araç Kutumuzdan ekran görüntüleri), yerleşim ve tasarımların canlı örneklerini sağlar.

Zamanınız kısıtlıysa veya profesyonel tasarım ilhamına ihtiyacınız varsa PowerPoint şablonlarımıza göz atın. Veya destek için bir grafik tasarımcıya veya profesyonel bir PowerPoint veya Presentation Load gibi sunum ajansına danışın.

Müşteri İstekleri

Sunumunuza başlamadan önce dinleyicilerinize hangi bilgilere ihtiyaç duyduklarını sorun. Şirketinizi tanıyorlar mı? Bilgi almak için web sitenize gittiler mi? Bunu bilmek, sununuzun bölümlerini düzenleyerek veya hatta tamamen atlayarak onu hedef kitlenizin ihtiyaçlarına göre daha fazla uyarlamanıza yardımcı olabilir. Anahtar, sunum yaparken esnek kalmak ve yalnızca hedef kitlenizle gerçekten alakalı olanı eklemektir.

İlk adım, sununuzun tamamen güncel olduğundan emin olmaktır. Asıl slayt, biçimlendirme veya düzenden ödün vermeden sunumunuzda evrensel değişiklikler yapmanın, önemli rakamları, iletişim bilgilerini vb. güncellemenin en kolay yoludur.


Firma sunum örneği
Firma Tanıtım Sunumu PowerPoint
Kurumsal sunum örnekleri
Firma TANITIM Sunumu PDF
Ürün tanıtım sunumu nasıl olmalı
Şirket Sunumu
İngilizce Şirket Tanıtım Sunumu
Fabrika sunum örnekleri


Tamamen güncellenmiş bir sunumda bile, hedef kitlenizle alakalı olmayan bilgiler bulabilirsiniz. PowerPoint, slaytları gizlemek için hızlı ve kolay bir seçenek sunarak bu konuda size yardımcı olur. Küçük resim bölmesinde, gizlemek istediğiniz slayda sağ tıklayın ve Slaytı Gizle’yi seçin.

Ayrıca Ctrl tuşunu basılı tutup üzerlerine tıklayarak ve ardından sağ tıklatarak Slaytı Gizle’yi seçerek birden çok slaytı gizleyebilirsiniz. Gizli slaytlar artık gri renkte görünecektir. Bu seçeneği tersine çevirmek için, Slaytı Gizle’yi tekrar tıklamanız yeterlidir; slaytlarınız görünür olacaktır.

PowerPoint şirket sunumunuzu daha esnek ve etkileşimli hale getirmek için başka bir teknik de köprüler kullanmaktır. Örneğin, ajanda slaytınızdaki tek tek bölümlerin tüm başlıklarına köprü oluşturabilirsiniz, böylece ajanda slaytından basit bir tıklama ile doğrudan ilgili bölüme geçebilirsiniz. Bu aynı zamanda kitlenizin tepkilerine veya ilgi alanlarına dinamik olarak yanıt vermenizi sağlar.

Profesyonel İpucu !

Şirket logonuzu ana sayfa düğmesi olarak kullanın. Her slaydın köşesine küçük bir logo eklemek yalnızca markanızı güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda ajanda slaydına bir köprü eklemenize de olanak tanır. Logoya tıklayın ve PowerPoint sunum genel bakışınıza geri dönün.

Bir Profesyonel Gibi Sunum Yapın

Bir şirket sunumu, sunumuyla yaşar ve ölür. Teslimat ikna edici değilse, mükemmel bir sunumun bile pek bir değeri yoktur. Bir sunucu olarak, markanız için hissettiğiniz tutku ve coşkuyu sunumunuz aracılığıyla iletmeniz gerekir.

Ama aşırıya kaçmayın! Otantik ol. Bunu başarabilirseniz, şirket sunumunuz sadece şirketinizin olumlu imajını pekiştirmekle kalmayacak, aynı zamanda izleyicilerinizi de heyecanlandıracaktır.

Hedef kitlenize hitap eden görselleri kullanarak duygular uyandırın. “Hayal edin…” gibi kelimelerle başlayarak hedef kitlenizi dahil edin. “Biz”e (şirketiniz) daha az, “siz”e (kitleniz) daha fazla odaklanın. Bu teknikler, hedef kitlenizin bilinçaltına giden kapıyı açmanıza yardımcı olacaktır, ki burası çoğu kararın alındığı yerdir.

Sunumunuzu prova etmek için yeterli zaman ayırın.

Meslektaşlarınıza bir test izleyicisi olarak hizmet etmeye istekli olup olmayacaklarını sorun ve sunumunuz hakkında geri bildirimde bulunun.

Sunum Sonrası Uygulama

Sununuzun her zaman e-postaya hazır bir biçimini hazırlayın. Müşterileriniz ve ortaklarınız etkilendiğinde, dijital bir kopya istemeleri daha olasıdır.

Sununuzu asla PowerPoint dosyası olarak göndermeyin; biçimlendirmesini ve düzenini korumak için her zaman PDF olarak gönderin. Dosya boyutuna da dikkat ettiğinizden emin olun.

PDF formatındaki bir şirket sunumu yaklaşık 3MB’den büyük olmamalıdır. 30 MB’lık bir şirket sunumunu içeren bir e-posta eki, profesyonel olmaktan başka bir şey olarak karşınıza çıkacaktır. Ayrıca, sınırlı bir ek boyutu nedeniyle e-postanın alıcının gelen kutusuna bile ulaşmama riski vardır.

Sunmadan önce şirket sunum PDF’nizi oluşturun.

Bu sayede sunumdan hemen sonra dijital kopya olarak sunabilirsiniz.

Şirket Sunumunuzla Müşteri Kazanın

Sadece birkaç slaytta, şirket sunumunuz, hedef kitlenizi ikna etmek istediğiniz tüm ilgili gerçekleri ve fikirleri özetler. Bu, sunumunuzu tasarlamaya başlamadan önce hedef kitlenizi gerçekten anlamanızı daha da önemli hale getirir.

İlk izlenim önemlidir. kurumsal tasarımınıza bağlı kalmak, sunumunuzu daha yüksek, daha profesyonel bir düzeye yükseltecektir. Kısa ve öz olun ve hedef kitlenizin sizinle ve şirketinizle çalışmanın sağlayacağı faydaları vurgulayın. Modern bir sunum, metnin görüntüye 50:50 oranıyla tasarlanmıştır; çok fazla metinden ve gereksiz gerçeklerden kaçının.

Sunucu olarak şirketinizi temsil ediyorsunuz. Bu nedenle esnek olmak ve hedef kitlenize kendileri için en önemli olan bilgileri sağlamak özellikle önemlidir.

Bu blog gönderisinin amacı, PowerPoint’te pratik ve ikna edici bir şirket sunumunun nasıl oluşturulacağına dair genel bir fikir vermektir. Bu ipuçları, yıllarca kanıtlanmış profesyonel uzmanlığa dayanmaktadır.


billgatesweb” ailesi, Firma sunum örneği,Firma Tanıtım Sunumu PowerPoint,Kurumsal sunum örnekleri,Firma TANITIM Sunumu PDF,Ürün tanıtım sunumu nasıl olmalı,Şirket Sunumu,İngilizce Şirket Tanıtım Sunumu,Fabrika sunum örnekleri alanlarında hizmet vermektedir. 

Fiyatla ilgili bilgi almak için bizlere ulaşabilirsiniz. İletişim adreslerimiz sayfamızda mevcuttur. Ayrıca yazının altında yer alan iletişim formunu doldurarak kolaylıkla bilgi alabilirsiniz.


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın