Ankara
0 (312) 276 75 93
info@billgatesweb.com

Otel Web Sitesi Hazırlama – Otel İçin Blog Yazma – Otel Logo Yapımı – Otel YouTube Videosu Yapımı – Otel Web Sitesi Tasarlama

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Akademik Danışmanlık, Tercüme Danışmanlık

Otel Web Sitesi Hazırlama – Otel İçin Blog Yazma – Otel Logo Yapımı – Otel YouTube Videosu Yapımı – Otel Web Sitesi Tasarlama

Otel Web Sitesi Hazırlama – Otel İçin Blog Yazma – Otel Logo Yapımı – Otel YouTube Videosu Yapımı – Otel Web Sitesi Tasarlama

Otel Web Sitesi Hazırlama


Oteliniz için en iyi web tasarımı artık billgatesweb’de! Hizmetlerimiz arasına bir yenisi eklendi! billgatesweb artık oteliniz için web tasarımlarını uzman çalışanları ve tecrübesiyle sizlere sunmaya hazırdır. 

Siz de oteliniz web tasarımını yaptırmak için bizlere ulaşabilirsiniz.


Gezinmeyi Basitleştirin

Bir web sitesi ziyaretçisinin sitenizde aradıklarını bulması zor olmamalıdır. Kendini onların yerine koy. Web sitesini neden ziyaret ediyorsun? Bu görevi nasıl başarıyorsun? Belki bir şey satın almak, daha fazla bilgi almak veya neler sunabileceğini görmek istersiniz. Sebep ne olursa olsun, ziyaretçiler bunu çabucak çözemezlerse ayrılacaklar.

Sadece orada çok fazla rekabet var. Kullanıcıların hantal web sitesi navigasyonuna katlanmak için hiçbir nedenleri yoktur. Tek yapmaları gereken sitenizden ayrılmak ve ihtiyaç duyduklarını başka bir yerde bulmaktır.

Karmaşık bir tasarımla tekerleği yeniden icat etmeye çalışmayın. Standart formata sadık kalın.

Örneğin, çoğu web sitesi gezinme menüsünü her sayfanın en üstüne yatay olarak yerleştirir. Menünüz başka bir yerdeyse ziyaretçilerinizin kafasını karıştırabilir. Menüde ne kadar az seçenek olursa o kadar iyi. Aksi takdirde, insanların ihtiyaç duyduklarını bulması çok zor olacaktır. Bu kavram Hick Yasası olarak bilinir.

Birine ne kadar çok seçenek sunarsanız, karar vermesi o kadar uzun sürer. Bu nedenle karmaşık tasarımlar ve gezinmeler, dönüşüm oranlarınızı alt üst eder. Bununla ilgili reçel çalışması olarak adlandırılan ve seçim paradoksunu tartışan ünlü bir deney var.

Deney yerel bir bakkalda yapıldı. Tüketicilere bir gün denemeleri için 24, ertesi gün 6 reçel sunuldu:

  • Birinci gündeki daha büyük ekran, alışveriş yapanların %60’ını cezbetti, ancak bu kişilerin yalnızca %3’ü alışveriş yaptı.
  • İkinci gün altı reçelden oluşan daha küçük sergi, alışveriş yapanların %40’ını cezbetti, ancak %30’u alışveriş yaptı.
  • Seçenekleri sınırlayarak, dönüşümler on kat daha yüksekti. Aynı konsept, web sitenizin navigasyonuna da uygulanabilir.

Gereksiz menü seçeneklerini ortadan kaldırın. Örneğin, bir “ana sayfa” düğmesine sahip olmak yerine, ana ekrana geri dönmek için web sitesi logosunu kullanın.

Tasarım süper temiz. Menü seçenekleri son derece sınırlıdır. Bu, ziyaretçilerin ihtiyaçlarına uygun bir seçim yapmalarını kolaylaştırır. Ekranda çok az metin olduğunu ve CTA’nın net ve açık olduğunu fark edeceksiniz.

Bu tür bir tasarım, web sitesi ziyaretçilerinin gezinirken kaybolmasını veya kafasının karışmasını neredeyse imkansız hale getirir.

Web sitenizde e-ticaret mağazası gibi birçok seçeneğe sahip olanlarınız için, karmaşık bir menü kullanmadan gezinme sürecini basitleştirmek için bir arama çubuğu ekleyebilirsiniz. Birçok yazılım şirketi, özelliklerini her bir özellik için ayrı bir sekmeye sahip olmak yerine, bir özellikler sekmesine koyar.


billgatesweb” otelinizin web sitesini ustalıkla tasarlar. Web tasarımının yanında, blog yazımı, logo yapımı, otel için YouTube videosu yapımı, otel mobil uygulaması oluşturma gibi otelinizin tüm işlerini yapmaktayız. 

Otelinizin işlerini “billgatesweb” güvencesiyle yaptırmak iletişim adreslerimizden firmamıza ulaşabilirsiniz.


 Tasarımınızı Mobil Cihazlar İçin Optimize Edin

Mobil, dünyanın çoğunluğunun İnternet’e erişme şeklidir. Bu, mobil cihazlar için optimize edilmediyseniz web sitenizin iyi performans göstermeyeceği anlamına gelir.

Arama motorları bunu tanır ve mobil uyumlu siteleri ödüllendirir. Ana noktaya ulaşmak için birkaç istatistik daha:

  • Google, akıllı telefon sahiplerinin %87’sinin cihazlarını günde en az bir kez İnternet araması yapmak için kullandığını biliyor.
  • Tüm Google aramalarının %58’i bir mobil cihazdan yapılır
  • Sonuç: Google’daki ilk sayfa sonuçlarının %70’i mobil cihazlar için optimize edilmiştir.
  • Mobil SEO, Google’da üst sıralarda yer almak için yapabileceğiniz en önemli şeydir. 

Web siteniz bir akıllı telefonda iyi görünmüyorsa, insanlar etrafta dolaşmak istemeyecektir. Bu nedenle, web sitesi tasarımlarınızın mobil uyumlu olduğundan emin olun.

Daha derine inin: Web sitenizi mobil cihazlar için nasıl optimize edeceğinizi öğrenmek ister misiniz? Mobil uyumlu bir web sitesi için eksiksiz kılavuzumuza göz atın.

SEO’ya Öncelik Verin

Sitenizde yaptığınız her şeyin SEO’ya geri dönmesi gerekiyor. Ve burada ve orada sadece anahtar kelimeler eklemek yeterli değil. İçeriği geliştirmek ve o alanda site otoritenizi oluşturmak için durmaksızın belirli konuları hedeflemek için web sitesi çapında bir sistemdir.

Örneğin, bir e-ticaret sitesinin açılış sayfası, aşağıdakiler gibi belirli sayfa içi öğelere odaklanmak isteyecektir:

  • Kullanılabilirlik. Ziyaretçilerinizin kullanması ve gezinmesi ne kadar kolay.
  • Mobil. Web sitenizin bir mobil cihazda nasıl göründüğü ve performans gösterdiği.
  • Anahtar kelime optimizasyonu. Sıralamak istediğiniz kelimeler ve ifadeler.
  • Dahili bağlantılar. Web sitenizdeki diğer sayfalara ne sıklıkla bağlantı verdiğiniz.
  • Başlık. Bu genellikle bir web sayfasındaki en büyük metindir. Bu nedenle, açılış sayfanızdaki ağır işlerin çoğunu o yapar.
  • Bir XML site haritası oluşturun. Bu, arama motoru tarayıcılarının web sitenizdeki içeriği analiz etmesini kolaylaştıracaktır. Bir site haritası, botlara sitenizdeki sayfaların konumunu, sayfanın en son ne zaman güncellendiğini, güncelleme sıklığını ve sitenizdeki diğer sayfalarla olan ilişkisini gösterir.

Uygun bir site haritası, Google’a, SEO sıralamanıza zarar verebilecek yinelenen içeriğiniz olmadığını gösterir. Sitenizi tasarlarken, Google’da sıralamayı etkileyen daha az belirgin olan tonlarca öğe vardır. Sayfanın kendisinde geliştirebileceğiniz birkaç yönü zaten gözden geçirdik.


Hazır otel web sitesi
Otel web sitesi tasarımı
Turizm web sitesi
Kanal Yönetimi
Online otel Satış siteleri
Hotelrunner Nasıl Kullanılır
Grup oteller
Turizm web sitesi Örnekleri


Ancak diğer unsurlar şunları içerir:

  • Alan adı. URL’niz, google sıralamanız için oldukça önemlidir. Anahtar faktörler, anahtar kelimenizin alan adında bulunmasını, alan adının ne kadar eski olduğunu ve alan adı uzantınızın ne olduğunu (ör. .com, .net, .gov, .org gibi yüksek kaliteli ve geleneksel olmayan uzantılar) içerir.
  • Site kalitesi. Web siteniz ziyaretçilere yardımcı olmalıdır. Temel faktörler arasında bir “Hakkımızda” sayfası, “Bize Ulaşın” sayfası, web sitenizi ne sıklıkta güncellediğiniz, web sitenizde gezinmenin ne kadar kolay olduğu, çalışma süresi (web sitenizin ne sıklıkla çöktüğü) ve SSL sertifikaları yer alır.
  • Geri bağlantılar. Bu, web sitenizin diğer web siteleri tarafından bağlantılandırıldığı sıklığı ifade eder. Google’da iyi bir sıralama elde etmek için çok önemli bir faktördür. Anahtar faktörler arasında bağlantı veren sayfaların sayısı, size bağlantı veren web sitelerinin kalitesi ve yetkisi, size bağlantı vermek için kullandıkları bağlantı metni ve bu bağlantıların .edu veya .gov alanlarından gelip gelmediği yer alır.

Sayfa Yükleme Hızınızı İzleyin

Bazılarınızın ne düşündüğünü biliyorum. Sayfa yükleme hızının web tasarımıyla ne ilgisi var?  Elbette, yükleme süreleri web sitenizin barındırma planı, sunucu, trafik ve bu tür şeylerle ilgilidir. Ancak tasarım seçimleri yükleme sürelerinizi de etkileyebilir.

Sitenize, özellikle resimler, videolar ve diğer karmaşık medya dosyaları olmak üzere her öğe eklediğinizde, yükleme süreleriniz etkilenebilir. Bu nedenle, HTTP isteklerini yavaşlatabilir.

Yavaş yükleme süreleri, yüksek terk oranlarına yol açar. Bunu görmezden gelemezsiniz. Sayfalarınızın yüklenmesi çok uzun sürerse, bu çok büyük bir sorun olacaktır.

Ayrıca, insanların %25’i yüklenmesi dört saniyeden uzun süren web sitelerini terk ediyor. Evet, dört saniye. Sahip olduğunuz tek şey bu, yoksa her 100 ziyaretçiden 25’ini kaybedersiniz. Çoğu ziyaretçi, bir sayfanın iki saniye veya daha kısa sürede yüklenmesini bekler.

Peki bunu web tasarımınıza nasıl uygulayabilirsiniz?

  • Resimlerinizin dosya boyutlarını küçültün
  • Tarayıcı önbelleğe alma araçlarından yararlanın
  • HTTP isteklerini azaltın
  • TTFB’nizi geliştirin (ilk bayt zamanı)
  • Dosyalarınızı küçültün ve birleştirin.

Bu şeyleri başarmanıza yardımcı olacak birçok çevrimiçi araç var. Örneğin, dosyalarınızı küçültmek ve birleştirmek için bir kaynak olarak WordPress Rocket eklentisine göz atın. Ayrıca, web sitenizde her tasarım değişikliği yaptığınızda yükleme sürelerinizi izlemenize yardımcı olması için Google’ın Sayfa Hızı Öngörüleri aracını kullanın.

“billgatesweb”, sadece WordPress ile değil, diğer programlama dilleriyle de çalışmaktadır.


billgateswebHazır otel web sitesi,Otel web sitesi tasarımı,Turizm web sitesi Kanal Yönetimi,Online otel Satış siteleri,Hotelrunner Nasıl Kullanılır,Grup oteller,Turizm web sitesi Örnekleri alanlarında hizmet vermektedir.


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın