Ankara
0 (312) 276 75 93
info@billgatesweb.com

Google Adwords

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Akademik Danışmanlık, Tercüme Danışmanlık & 0 (312) 276 75 93

Google Adwords

AdSense Reklamlarını Kullanma

Google Adwords

“www.google.com” adresinde bulunan Google arama motoru, günde yüz milyonlarca aramayı işler. Bu aramaların her biri, World Wide Web’de doğru bilgileri bularak bir sorunu çözmeye veya bir kaşıntıyı gidermeye çalışan bir insanı temsil ediyor.

AdWords programı, reklamverenlerin Google sonuç sayfasında (arama yapan kişinin bir kelime veya kelime öbeği girip Google Arama düğmesini tıkladıktan sonra gördüğü sayfa) metin ve bağlantılar satın almasına olanak tanır.

Reklam için yalnızca biri tıkladığında ve Web sitenizi ziyaret ettiğinde ödeme yaparsınız. Her bir ziyaretçi için ödediğiniz miktar, reklamınızın, Web sitenizin kalitesine ve kelime veya deyimle (anahtar kelime olarak bilinir) tanımlanan pazarın rekabet gücüne bağlı olarak bir kuruş kadar düşük veya 80 ABD Doları kadar yüksek olabilir.  Birkaç kelime uzunluğunda olsa bile) ziyaretçi tarafından yazılır.

Sonuç sayfasındaki her metin reklam dört satırdan ve en fazla 130 karakterden oluşur :

✓ 1. Satır: En fazla 25 karakterden oluşan altı çizili mavi köprülü başlık  
✓2. Satır: En fazla 35 karakterden oluşan 1. Açıklama satırı
✓ 3. Satır: 35 karaktere kadar açıklama satırı
✓ Satır 4: En fazla 35 karakterden oluşan yeşil görünen URL (URL, İnternet’in Web sitelerine adres atama biçimi olan Tekdüzen Kaynak Bulucu anlamına gelir).

Reklamların Nerede ve Ne Zaman Gösterileceği

Reklamlarınızı tüm dünyaya göstermeyi veya gösterimlerini ülkeye, bölgeye, eyalete ve hatta şehre göre sınırlandırmayı seçebilirsiniz. (Örneğin) 7/24 çalışmasına izin verebilir veya geceleri ve hafta sonları kapatabilirsiniz. Ayrıca, aşağıdaki bölümlerde açıklanan, AdWords’ün üç teşhir katmanı arasından seçim yapabilirsiniz.

Google sonuçları

Birisi belirli bir anahtar kelimeyi aradığında, reklamınız için tetikleyici olarak o anahtar kelimeyi (veya yakın bir varyasyonu) seçtiyseniz, reklamınız Google sonuçlar sayfasında görüntülenir. Gösterilen reklam için, birisi Google’da çocuklarda astımı önleme konusuna girerse, reklamı sonuçlar sayfasının üstünde veya sağında bir yerde görüntüleyebilir.

Arama Ortakları Sonuçları

Reklamlarınız Google’ın arama ortakları ağında da gösterilebilir. AOL ve EarthLink gibi şirketler, Google’ın sonuçlarını arama sayfalarına dahil eder.


Google adwords giriş
Adwords
Google AdWords Nedir
Google AdSense
Google Analytics
Ads
Google Ads reklam Verme
Google Ads Yardım


AdSense Siteleri ve Gmail

Ek olarak, yüzbinlerce Web sitesi, Web sitesi sahiplerine sitelerinde AdWords reklamları göstermeleri için ödeme yapan AdSense programının bir parçası olarak sayfalarında AdWords reklamları gösteriyor. Bir gazetenin veya derginin, editoryal içeriğin yanında reklamlar bulunan çevrimiçi bir sürümünü düşünün.

Sayfanın içeriği hangi reklamların gösterileceğini belirler. Örneğin, halterle ilgili sitelerde Google, örgü ve kapitone malzemeleri yerine egzersiz programlarının ve kas geliştirme takviyelerinin reklamlarını gösterir. Google, reklamlarınızı bu İçerik ağında göstermeyi veya sadece arama ağlarına bağlı kalmayı seçmenize izin verir.

Web sitesi olan herkes AdSense programını kullanabilse de, Google’ın Web’deki en popüler içerik sitelerinden bazılarıyla özel bir ilişkisi vardır.

Gmail, Google’ın Web posta hizmetidir. Aldığınız e-postanın sağında AdWords sonuçlarını görüntüler. Reklamlarınızı ortak kullanıma sunmayı seçerseniz, e-posta metninin teklifinizle alakalı olduğu düşünülürse, Gmail kullanan potansiyel müşterileriniz reklamlarınızı görebilir.

Örneğin, MacArthur Vakfı’na (neredeyse) gönderdiğim ve neden “dahi hibelerinden” birini almam gerektiğini alçakgönüllü bir şekilde açıklayan bir e-postayı gösterir. Sağda, küçük işletme hibeleri için reklamlar, inekler için bir özgüven programından bahsetmemle tetiklenen bir İnek Zil Sesi ve üniversite bursu arayanlar için iki kaynak görebilirsiniz.

Google sıfırdan yükseldi ve sadece birkaç ay içinde dünyanın en popüler arama motoru haline geldi çünkü tek bir şeyi diğerlerinden daha hızlı ve daha iyi yaptı. İnternette arama yapanların aradıklarını bulmalarına yardımcı oldu.

Google’ın arama algoritmasının ayrıntılarıyla sizi aşırı yüklemek istemiyorum (özellikle de o kadar sır ki, size söylersem sizi öldürmek zorunda kalacağım ve özvektör ve stokastik gibi kelimeleri anlamam gerekecek. açıklayın), ancak temel ilkeleri öğrendiğinizde daha iyi bir Google reklamvereni olacaksınız. Google evrenindeki en önemli kelime alaka düzeyidir.

Google’a bir kelime veya kelime öbeği yazdığınızda, arama motoru World Wide Web’den size gösterilecek en iyi sayfayı sorar. Google’ın kullandığı büyük yenilikler birkaç hesaplamadır: Biri, PageRank olarak adlandırılır ve temel olarak, o sayfaya başka kaç Web sayfasının bağlandığına ve bu sayfaların ne kadar popüler olduğuna bağlı olarak, belirli bir sayfanın popülaritesinin bir ölçüsüdür.

Diğer hesaplama Sayfa İtibarı olarak bilinir ve “Tamam, bu sayfa popüler olabilir ama hangi konu için?” Sorusuna cevap verir. Bir Web sayfasının Sayfa İtibarı, belirli bir aramada görünüp görünmeyeceğini belirler; PageRank, listelemenin birinci mi, üçüncü mü yoksa dört milyon on birinci mi olacağını belirler.

Google imparatorluğunun tamamı, doğru Web sayfalarını belirli bir arama ifadesi ile doğru öncelik sırasına göre eşleştirme yeteneğine dayanmaktadır. Google’ın alakasız sonuçlar göstermeye başladığı gün, tüm Google hisselerinizi satmış olmanız gereken günün ertesi günüdür.

Google başladığında sadece kendi hesaplamalarının sonuçlarını gösteriyordu. Bu sonuçlar organik listelemeler olarak bilinir. Organik listeler, Google sonuç sayfasının sol tarafında görünür.

AdWords’ün ilk günlerinde, reklamınız iki sayının birleşimine göre gösteriliyordu: teklif fiyatınız veya bir tıklama için ne kadar ödemeye hazır olduğunuz (yani reklamınızı tıklayan ve Web sayfanızı ziyaret eden biri) ve Arama yapanların reklamınızı gördükten sonra tıklayanların yüzdesi olan ve Tıklama Oranı (TO) adı verilen çok önemli bir ölçümdür.

Artık Google, reklam ile Web siteniz arasındaki uyumun kalitesini de dikkate alıyor. Arama yapanlar sitenizden kayma işaretleri bırakacak kadar hızlı çıkarsa, Google aradıklarını bulamadıklarını düşünür.

Tıklama Başına Ödeme

AdWords, bir PPC (tıklama başına ödeme) reklam aracıdır. Diğer reklam biçimlerinin aksine, PPC ile yalnızca sonuçlar için ödeme yaparsınız. AdWords, reklamveren olarak, belirli bir anahtar kelimeyi arayan bir ziyaretçi için ne kadar ödemek istediğinize karar vermenize olanak tanır.

Birçok işletme için reklamcılık kumar makinesi gibidir: Paranızı yatırırsınız, kolu çekersiniz ve ne olduğunu görürsünüz. Bazen iyi yaparsın; bazen yapmazsın. Her iki durumda da, bir sonraki çekişinizin sonuçlarını tahmin etmenize yardımcı olacak pek bir şey öğrenmiyorsunuz.

PPC, çevrimiçi metrikleri takip etme sabrı ve disiplini olan işletmeler için her şeyi değiştirdi. Tıpkı bir sakız makinesinin, çeyrekliği her düşürdüğünüzde güvenilir bir şekilde size bir sakız vermesi gibi, PPC de bir müşteriyi tahmin edilebilir bir para karşılığında Web sitenize güvenilir bir şekilde teslim edebilir.

Numaralarınızı bir kez çalıştırdığınızda, bir ziyaretçinin belirli bir anahtar kelimeden ortalama olarak ne kadar değerli olduğunu tam olarak bilirsiniz. AdWords’ten biyolojik olarak parçalanabilen gelinlik arayan her 100 ziyaretçi için 70 ABD doları kar elde ettiğinizi görebilirsiniz. Bu nedenle, bu anahtar kelimeden gelen her tıklama için 0,70 ABD dolarına kadar harcama yapabilir ve yine de ilk satışta daha da iyi bir gelir elde edebilirsiniz.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın