Ankara
0 (312) 276 75 93
info@billgatesweb.com

Kuyruk Bağlantı  – Blog Yazma – Web Tasarımı Yapımı – Web Tasarımı YouTube Videosu Yapımı – Web Sitesi Tasarlama Fiyatları

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Akademik Danışmanlık, Tercüme Danışmanlık & 0 (312) 276 75 93

Kuyruk Bağlantı  – Blog Yazma – Web Tasarımı Yapımı – Web Tasarımı YouTube Videosu Yapımı – Web Sitesi Tasarlama Fiyatları

Web Domainleri

Konu İstemi

TopicRequestor, bir müşterinin belirli bir Konuya mesaj göndermek ve yanıt beklemek istediği durumlar için sağlanan bir yardımcı program sınıfıdır.

TopicRequestor, bir TopicSession ve bir hedef Konu ile oluşturulur ve ardından gönderilecek Mesaj ile request() yöntemi çağrılır. TopicRequestor, mesajdaki yanıt hedefini, oluşturduğu geçici bir Konu olarak ayarlar. Mesajı gönderir ve yanıt bekler. Yanıt Mesajı, request() yönteminin dönüş değeridir.

Bir Konu Oturumu, yayınlama/abone olma bağlamına özgü bir Oturumdur. Yayınla/abone ol mesajı tüketicileri (TopicSubscriber), mesaj üreticileri (TopicPublisher) ve mesaj hedefleri (Konu) oluşturmak için yöntemler sağlar. Ayrıca, TemporaryTopic gibi yardımcı program nesneleri oluşturmak için yöntemlere sahiptir.

Bir TopicSubscriber, bir yayınlama/abone olma bağlamına özgü bir MessageConsumer’dır. TopicSubscriber nesneleri, TopicSession’da createSubscriber() ve createDurableSubscriber() yöntemleri kullanılarak oluşturulur.

Abone olunacak bir Konu ile birlikte bir TopicSubscriber oluşturulur ve isteğe bağlı olarak abone tarafından alınan mesajları filtreleyen bir mesaj seçici ile oluşturulabilir. Bir istemci aynı Konuya hem yayınlıyor hem de abone oluyorsa, TopicSubscriber üzerindeki yerel olmayan özniteliği, aynı bağlantı tarafından yayınlanan iletilerin filtrelenip filtrelenmeyeceğini belirtir.

Bir TopicSubscriber dayanıklı olarak oluşturulursa (TopicSession’da createDurableSubscriber() kullanılarak), sağlayıcı, abone etkin olmadığında bile bu abone için iletileri toplar.

Sağlayıcı, bu mesajları abone onları alana kadar veya gönderenin yaşam süresi başlık özniteliğine göre süresi dolana kadar saklar. İstemcinin kendisini yeniden etkinleştirdikten sonra kalıcı bir TopicSubscriber altında toplanan mesajları alabilmesi için, aynı Müşteri Kimliği ile aynı Konu altında yeni bir TopicSubscriber oluşturması gerekir.

Bir işlem oturumu sırasında geçersiz bir istek yapılırsa (örneğin, bir mesaj gönderilirken bir oturum gerçekleştirmeye() çalışılırsa) atılır.

Bu arabirim, işlemsel işleme için X/Open XA protokolüne göre işlemsel mesajlaşmayı destekleyen bir sağlayıcıya Bağlantıyı temsil eder. XAConnection’ın alt arayüzleri, XASession nesneleri biçiminde işlemsel oturumlar oluşturur.

Bazı dahili hatalar nedeniyle işlemin geri alınması gerekiyorsa Session.commit() yöntemi tarafından atılır.

İşlemsel bir JMS sağlayıcısı, istemcilerin XAConnection nesneleri oluşturmak için kullanması için bir XAConnectionFactory dışa aktarır. İstemciler genellikle bir JNDI araması kullanarak bir sağlayıcının XAConnectionFactory’sini bulur.

Bir XAQueueConnection, noktadan noktaya mesajlaşmanın işlem sağlayıcısına yapılan bir Bağlantıdır. İşlemsel bir XAQueueSession oluşturan bir createXAQueueSession() yöntemiyle QueueConnection arabirimini genişletir.

Kuyruk Bağlantı 

Bir XAQueueConnectionFactory, işlemsel bir noktadan noktaya JMS sağlayıcısına XAQueueConnection nesneleri oluşturan bir QueueConnectionFactory’dir.

Bir XAQueueSession, bir QueueSession etrafındaki sarmalayıcıdır. Bir JMS noktadan noktaya sağlayıcı ile bir işlem oturumunu temsil eder.

Bir XASession, işlemsel işleme için X/Open XA protokolüne göre işlemsel mesajlaşmayı destekleyen bir sağlayıcıyla yapılan bir Oturumdur. XASession, Oturumun bir işlem bağlamıyla ilişkisini temsil eden bir javax.transaction.xa.XAResource nesnesi içerir.

Bir XATopicConnection, yayınlama/abone olma mesajlaşma işlemsel sağlayıcısına bir Bağlantıyı temsil eder. TopicConnection arabirimini, işlemsel bir XATopicSession oluşturan bir createXATopicSession() yöntemiyle genişletir.

Bir XATopicConnectionFactory, işlemsel bir yayınlama/abone olma JMS sağlayıcısı için XATopicConnection nesneleri oluşturan bir TopicConnectionFactory’dir.

Bir XATopicSession, bir TopicSession etrafındaki sarmalayıcıdır. Bir JMS yayınlama/abone olma sağlayıcısı ile bir işlem oturumunu temsil eder.


Web sayfasını yükle
Web sayfasını aç
Web WhatsApp
Xiaomi linki uygulamada açma
Bağlantı oluşturma
WhatsApp Web giriş
Telefonda Web Kalkanı açma
Bir web sitesi bu uygulamayı açmak istiyor


Adlandırma Paketi

javax.naming paketi, JNDI ile adlandırma işlemleri gerçekleştirmek için temel arabirimleri, sınıfları ve istisnaları içerir. Bağlam, bir adlandırma sistemindeki adlandırılmış nesneleri temsil ederken, InitialContext bir adlandırma sistemine giriş noktası sağlar.

Bağlama, bir adlandırma sistemindeki bir ad ile bir nesne arasındaki ilişkidir. NamingException, JNDI tarafından tanımlanan geniş bir adlandırma istisnaları koleksiyonunun köküdür. javax.naming paketinin sınıflarını ve arayüzlerini gösterirken istisna hiyerarşisini gösterir.

JNDI, hatalı bir kullanıcı adı veya parola kullanıldığında olduğu gibi, adlandırma sisteminde kimlik doğrulamasında bir hatayla karşılaştığında atılır.

IP adresi gibi bir iletişim uç noktasının ikili temsilini sağlayan somut bir RefAddr alt sınıfı.

Bu sınıf, bir ad ile bir nesne arasındaki ilişkiyi temsil eder. Context’in listBindings() yöntemi, Binding nesnelerinin bir NamingEnumeration’ını döndürür. Bir JNDI yöntemi, herhangi bir nedenle adlandırma hizmetiyle iletişim kuramadığında atılır.

Bu sınıf, birden çok ad alanına yayılan bir ad dizisini temsil eder. CompositeName öğesinin her bileşeni bir String adıdır. CompositeName, her bir ad bileşeninin hangi adlandırma sistemine ait olduğunu bilmez. JNDI, kurucu ad bileşenlerini ayırmak için eğik çizgi karakterini (“/”) kullanır.

JNDI, eksik bir ortam özelliği veya yanlış yapılandırılmış bir güvenlik protokolü gibi bir yapılandırma sorunu yaşadığında atılır.

Bu arabirim, bir adlandırma sistemindeki bir nesneyi temsil eder. Bağlam, adlandırma sistemindeki astları için bir dizi addan nesneye bağlamayı takip eder, böylece bu bağlamaları incelemek ve güncellemek için yöntemler tanımlar. lookup() yöntemi bir bağımlı nesneyi arar, list() ve listBindings() ise tüm bağımlı nesnelere erişim sağlar.

Bir Bağlam yalnızca astları hakkında bilgi sahibi olur, kendisi hakkında veya adlandırma sisteminde onun üzerinde olanlar hakkında bilgi sahibi olmaz. Bu nedenle, bir Bağlamın adını almak veya adlandırma hiyerarşisinde yukarı çıkmak için hiçbir yöntem yoktur.

Bu sınıf, bir adlandırma sistemine erişim için başlangıç noktasını temsil eder. Genellikle, java.naming.factory.initial özelliğinin değerini (Context.INITIAL_CONTEXT_FACTORY sabitiyle temsil edilir) bir JNDI hizmet sağlayıcısındaki bir fabrika sınıfının tam nitelikli paket adına ayarlarsınız. Bu fabrika sınıfı, kullanmakta olduğunuz adlandırma sistemine uygun bir InitialContext oluşturur.

Bu arabirim, bir adlandırma sistemindeki bir nesnenin adını temsil eder. Ad, bileşik ad veya bileşik ad olabilir. Bu arabirim, JNDI uygulama geliştiricileri tarafından değil, öncelikle JNDI hizmet sağlayıcıları yazan geliştiriciler tarafından kullanılır.

Bir uygulama geliştiricisi olarak, Context ve javax.naming.directory.DirContext yöntem çağrılarında adları belirtmek için Name nesneleri yerine String nesnelerini kullanabilirsiniz.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın