Ankara
0 (312) 276 75 93
info@billgatesweb.com

Kayıt Paketi – Blog Yazma – Web Tasarımı Yapımı – Web Tasarımı YouTube Videosu Yapımı – Web Sitesi Tasarlama Fiyatları

Web Danışmanlık Hizmeti, Seo Hizmeti Al, Mobile Uygulama Yaptır, Back Link Satın Al, Blog Yazdırmak İstiyorum, Makale YAZDIRMA siteleri, Parayla makale YAZDIRMA, Seo makale fiyatları, Sayfa başı yazı yazma ücreti, İngilizce makale yazdırma, Akademik makale YAZDIRMA, Makale Fiyatları 2022, Makale yazma, Blog Yazdırma, Akademik Danışmanlık, Tercüme Danışmanlık & 0 (312) 276 75 93

Kayıt Paketi – Blog Yazma – Web Tasarımı Yapımı – Web Tasarımı YouTube Videosu Yapımı – Web Sitesi Tasarlama Fiyatları

 Alan Adına İçerikle Ekleme

Kayıt Paketi

Java.rmi.registry paketi, RMI nesne adlandırma kaydının çeşitli öğeleri için bir arabirim ve uygulama sağlayan sınıflar içerir. Bu paket için sınıf hiyerarşisini gösterir.

Bu sınıf, yerel ana bilgisayarda veya uzak bir sunucuda bulunan bir RMI kayıt hizmetine düşük düzeyli bir arabirim sağlar. Bir nesne aramasında Adlandırma hizmeti, ana bilgisayarı ve bağlantı noktasını uzak nesne URL’sinden ayrıştırır ve uzak kayıt defterine bağlanmak için LocateRegistry yöntemlerini kullanır.

Çeşitli getRegistry() yöntemleri, yerel kayıt defterine bir referans veya belirli bir ana bilgisayar ve bağlantı noktasında çalışan uzak bir kayıt defterine bir saplama elde etmek için araçlar sağlar. createRegistry() yöntemleri, verilen bağlantı noktası numarasında yerel ana bilgisayarda çalışan bir kayıt defteri oluşturur.

createRegistry() yönteminin ikinci biçimi, kayıt defterinin istemciler ve sunucu nesneleriyle iletişim kurarken kullandığı özel soket fabrikalarını belirtmenize olanak tanır.

Kayıt Defteri, dağıtılmış bir RMI sistemindeki her düğümde çalışan RMI nesne kaydına yönelik bir arabirimdir. Adlandırma arabirimi, ağdaki herhangi bir kayıt defterinde depolanan nesneleri arayabilirken, bir Kayıt Defteri, tek bir ana bilgisayardaki tek bir kayıt defterinde çalışır.

URL nesne adları, LocateRegistry sınıfını kullanarak doğru Kayıt Defteri saplamasını bulan ve ardından uzak nesne için bir saplama almak üzere uzak (veya yerel) Kayıt Defterindeki lookup() yöntemini çağıran Adlandırma hizmetindeki yöntemlere iletilir. Adlandırma arabiriminde bind(), rebind() veya unbind() çağrıldığında yerel Kayıt Defterinde benzer bir çağrı dizisi gerçekleşir.

Kayıt Defteri, nesneleri benzersiz adlar altında saklar. Bind() yöntemi kullanılarak Kayıt Defterindeki bir ada bir nesne atanır. Belirli bir ada atanan nesne, rebind() yöntemi kullanılarak değiştirilebilir.

Nesneler, unbind() yöntemi kullanılarak Kayıt Defterinden kaldırılır. lookup() yöntemi Kayıt Defterindeki nesneleri ada göre bulurken, list() yöntemi Kayıt Defterindeki tüm nesnelerin adlarının bir listesini alır.

Bu arabirim, esas olarak RMI kayıt hizmetlerinin uygulayıcıları için ilgi çekicidir. Dahili kayıt defteri işleme uygulamasına arabirimi tanımlar.

java.rmi.server Paketi

Java.rmi.server paketi, uzak nesnelerin sunucu uygulamalarını geliştiren sınıfları içerir. Bu paket için sınıf hiyerarşisini gösterir.

Bu paketteki RemoteServer sınıfı, tüm RMI sunucu nesneleri için temel sınıf görevi görür. Bu pakette RemoteServer’ın tek bir alt sınıfı olan UnicastRemoteObject sağlanır. Kalıcı olmayan, noktadan noktaya bir nesne iletişim şeması uygular.

RemoteServer’ın diğer alt sınıfları, çok noktaya yayın nesne iletişimini, çoğaltılmış nesneleri vb. uygulamak için yazılabilir. Bu paket ayrıca, uzak bir nesnenin sunucu uygulamasıyla ilgili birkaç İstisna alt sınıfı içerir.

Bu sınıf, sunucuya bir hata günlüğüne çıkış akışı sağlar. Bir LogStream doğrudan bir uygulama tarafından oluşturulamaz. Bunun yerine, istenen günlüğün adıyla statik log() yöntemi çağrılarak bir LogStream üzerinde bir tanıtıcı elde edilir.

Adlandırılmış günlük yoksa, varsayılan günlük döndürülür. Varsayılan PrintStream, getDefaultStream() yöntemi aracılığıyla alınabilen ve setDefaultStream() yöntemi kullanılarak ayarlanabilen yeni LogStream nesneleri oluşturur.

Dışa aktarılan uzak nesneleri benzersiz şekilde tanımlamak için bir nesne sunucusunda bir ObjID kullanılır. Dağıtılmış çöp toplama sırasında bir RMI sunucusunda kullanılır.

equals() yöntemi, yalnızca iki ObjID değeri tarafından tanımlanan nesneler eşitse true döndürmek için Object’ten geçersiz kılınır. ObjID sınıfı ayrıca G/Ç akışlarından bir ObjID’yi sıralayan ve sırasını değiştiren read() ve write() yöntemlerine sahiptir.

Bir İşlem, uzak bir nesnedeki bir yöntemin açıklamasını içerir. Bu sınıf yalnızca rmic derleyicisi tarafından oluşturulan saplama sınıflarında kullanılır. Java 2 rmic derleyicisi artık Operation sınıfını kullanmamaktadır, bu nedenle kullanımdan kaldırılmıştır, ancak JDK 1.1 rmic derleyicisi tarafından oluşturulan RMI saplamalarını desteklemek için Java 2 SDK 1.2’de hala mevcuttur.


Java paketleri
Java indir
Java son sürüm
Java son sürüm Windows 10
Java 32 bit
Java import nedir
Java 64 bit
java 64-bit download


RemoteCall, uzak yöntem çağrılarını gerçekleştirmek için saplamalar ve iskeletler tarafından kullanılan arabirimdir. getInputStream() ve getOutputStream() yöntemleri, bağımsız değişkenleri sıralayabilen veya değer döndürebilen ve ardından yöntem çağrısının diğer ucunda bunları sıra dışı bırakabilen akışlar döndürür.

RemoteObject sınıfı, uzak nesneler için anahtar Object yöntemlerini yeniden uygular. Ayrıca, gerçek uzak nesnenin tanıtıcısı olan bir RemoteRef nesnesini de korur.

equals() uygulaması, yalnızca başvurulan iki uzak nesne eşitse doğru değerini döndürür. hashCode() yöntemi, aynı uzak nesneye başvuran her uzak saplamanın aynı karma koduna sahip olması için uygulanır.

RemoteRef, uzak nesne başvurusunu uygulayan nesne üzerindeki bir tanıtıcıdır. Her RemoteObject, temsil ettiği gerçek uzak nesneye arabirim görevi gören bir RemoteRef içerir.

Normalde, uygulama kodunuzdan RemoteRef nesneleriyle doğrudan etkileşim kurmanız gerekmez. Bunun yerine, uygulama kodu, uzak yöntem çağrılarını gerçekleştirmek için dahili RemoteRef nesnelerini kullanan RemoteObject nesneleriyle etkileşime girer.

newCall() yöntemi, başvurulan nesne üzerinde bir uzak yöntemi çağırmak için bir çağrı nesnesi oluşturur. invoke() yöntemi aslında bir uzak-yöntem çağrısını yürütür. Bir uzak yöntem başarıyla dönerse, uzak nesneyle bağlantıyı temizlemek için done() yöntemi çağrılır.

RemoteRef üzerindeki remoteEquals(), remoteHashCode() ve remoteToString() yöntemleri, RemoteObject tarafından equals(), hashCode() ve toString() yöntemlerinin uzak sürümlerini uygulamak için kullanılır.

Bu sınıf, tüm uzak nesne sunucusu uygulamaları için soyut bir temel sınıf görevi görür. Amaç, alt sınıfların uzak nesnenin (örneğin, çok noktaya yayın uzak nesneleri, çoğaltılmış nesneler) anlamını uygulamasıdır.

JDK 1.1 ve sonrasında, sağlanan tek somut alt sınıf, çoğaltılmamış bir uzak nesne uygulayan UnicastRemoteObject’dir. Java.activation.Activatable sınıfı, kalıcı ve etkinleştirilebilir bir sunucu nesnesini temsil eden Java 2’deki yeni bir soyut alt sınıftır.

getClientHost() yöntemi, geçerli iş parçacığında hizmet verilen istemci için ana bilgisayarın adını döndürür. getLog() ve setLog() yöntemleri, bir RemoteServer için çağrı günlüğüne erişir.

rmic derleyicisi tarafından üretilen tüm istemci saplama sınıfları bu soyut sınıftan türetilir. Bir istemci, RMI kayıt defteri aracılığıyla uzak bir nesneyi başarıyla aradığında bir RemoteStub alır. Bir istemci saplaması, başvurduğu uzak nesneye bir istemci arabirimi görevi görerek, arabirimindeki yöntem çağrılarını uzak nesne uygulamasındaki uzak yöntem çağrılarına dönüştürür.


Web sitelerinizi, arama motorlarında en yukarı getirmek adına sizlere 3 adet paket öneriyoruz. Bu paketler sayesinde web siteleriniz aramalarda 1 yıl içerisinde en yukarıya tırmanacaktır. 

1) Backlink Paketi  50 $ (Yıllık Ücret)
2) Hızlandırma Paketi 300 $ (Yıllık Ücret)
3) Kelime Yönlendirme Paketi 150 $ (Aylık Ücret)


 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

× Bize Whatsapp'tan Ulaşın